PLAYER
PLAYLIST

Surferski Adventure kick na Portugalskem z Radiem Si04.08.2014 08:47

Kdo ima željo? Kdo bi rad zajahal valove? Tri poslušalce peljemo na najbolj zabaven enotedenski tečaj surfanja na valovih … od 28. avgusta do 4. septembra z agencijo Tribu na Portugalsko. Poslušajte Radio Si in sodelujte v nagradni igri! 22. avgusta ob 9.15 bomo izžrebali 3 poslušalce, ki bodo doživeli Surferski Radio Si Adventure kick na Portugalskem.

Doživi surfanje na valovih tudi ti in se prepusti valovom. Tribu te pelje v svet surfanja na valovih, kjer se boš v najboljši surferski družbi naučil/a tega športa. V idiličnih lokcaijah (Rio de Janeiro, Portugalska, Maroko ali Kanarski otoki) bodo poleg surfanja na valovih v ospredju igre na plaži, sončni zahodi s surferskimi žurkami, nepozabni izleti in še veliko več.

Program Adventure kicka

Agencija Tribu podarja 3 nagrajencem Adventure kicka tečaj surfanja na Portugalskem v mestecu Peniche

28.8. - 4.9.2014 (7noči/8dni)

–    nočitve v surf hiši z obilnim zajtrkom
–    večerja
–    šola surfanja (2 šolski uri na dan)
–    uporaba surf opreme ves čas bivanja (neopren, surf deska)
–    prevozi na surf spote
–    prevoz iz letališča Lizbona do surf hiše Tribu
–    fotospremljava, videoanaliza in teorija surfanja
–    jutranja in večerna joga
–    uporaba wifija
–    uporaba koles
–    100% relaksacija, žur in adrenalin

Nagrada ni izplačljiva v denarju in ni prenosljiva na drugo osebo ali drugi datum.
Obvezno doplačilo
k nagradi je letalska karta Benetke – Lizbona – Benetke: 260 €
Izleti opcijsko (od 15 eur naprej).

Priložnost za spremljevalce nagrajencev:
Enak paket kot nagrajenec - plačilo 396 eur
Paket prez tečaja surfanja - plačilo 198 eur
Letalska karta Benetke – Lizbona – Benetke: 260 €


Program: 28.8. - 4.9.2014

1.dan 
Srečanje celotne ekipe na lizbonskem letališču na Portugalski usedemo se v surf kombi in že se peljemo proti Penichu, evropski prestolnici valov. Dodelitev sob in predstavitev tedenskega programa ob welcome drinku. Prosto popoldan bomo izkoristili za skok do plaže. S kolesi se lahko razgledamo po mogočnih klifih in peščenih plažah, ki jih mrgoli v okolici. Po večerji sledi surf film ali turnir v biljardu;)
2., 3. in 4. dan
Po vodeni jutranji jogi z našo Ano sledi obilen zajtrk. Prevzamemo surfersko opremo (surf deska in neopren) in se odpravimo na plažo. Tečaj surfanja na valovih poteka 2 šolski uri, za tem pa kratek počitek v surf barih na plaži; odigramo partijo beach vollayja ali pa enostavno cel dan surfamo, ker nas je itak že zasvojilo. Učitelji so nam na voljo do večera. Pozno popoldan se raztegnemo z jogo in odrinemo na slastno večerjo, ki nas že čaka v surf hiši. Po drugem dnevu bomo v surf hiši ob kozarčku portovca poslušali teorijo surfanja. Po tretjem dnevu na tečaju surfanja na valovih, pa nas bo s pomočjo videoanalize surf učitelj opozarjal na napake in pohvalil to, kar delamo dobro.

Opcijsko se lahko popoldan odpeljemo v Obidos – srednjeveško mesece v naši bližini zaščiteno pod Unescom,  ali v „Buda park“ – ogromen park posejan z orjaškimi Budami, kjer napeljemo slackeline in se preizkusimo v lovljenju ravnotežja.

5. dan
Zaslužili smo si dan počitka, ki ga lahko izkoristimo za ogled surf tovarne (izdelava surfov) v Ericeiri, še eno razgibano surferko mestece v okolici. Druga možnost je celodnevni izlet v Lizbono, kjer si najraje ogledamo največji ocenarij v Evropi, nekaj znamenitosti, se sprehodimo po centru in zažuramo na ulicah Bairra Alta, starega dela Lizbone, kjer doživimo pravi utrip mesta. 3. opcija je izlet v Sintro  ter Capo da Roca, ki je naj-zahodnejša točka stare celine. V ogled vključimo tudi mondeno mestece Cascais. Ta celodnevni izlet je povsem namenjen arhitekturnim presežkom, naravnim lepotam in mondenemu letovišču.

6. dan

Po jutranji jogi in zajtrku se odpravimo na novo plažo, tako imenovano Red Rocks. Ta plaža je naravni rezervat, v katerem bomo poleg tečaja surfanja cel dan uživali v zavetju rdečih skal in pogledu na bližnje otočje Belgas.  Poslovilna žurka je zmeraj nekaj posebnega;)

7.dan

Dovoljena solza sreče za odhod na Lizbonsko letališče.

RADIO Si Adventure kick

Vsak mesec druga adrenalinska pustolovščina za poslušalce Radia Si, vsak dan možnost, da se nekomu uresničijo sanje.
Kdo si sploh upa ali kdo si želi?
Vsak mesec popeljemo na preizkušnjo nekaj svojih poslušalcev, ki si doživetje prislužijo z odgovori na nagradna vprašanja vsak dan na Radiu Si.

Radio Si Adventure kick weekend v Wagrain-Kleinarlu
27.12.2013 10:11

25. in 26. januarja bomo uživali na smučiščih zimske idile Ski Amade, preizkusili še večerno sankanje ter čilali v doživljajskih bazenih in toboganih Vodnega sveta Wagrain.  Poslušajte Radio Si in sodelujte v nagradni igri!...

Etno-Kulinarični kick z Radiem Si
11.12.2013 15:11

16. novembra bomo uživali ob lepotah in okusih Pohorja in se za nekaj časa vrnili v čas dedkov in babic. Doživeli bomo pravi mlinarjev dan in se preizkusili v mletju žita, nato pa spoznali zgodbo domačije »Gora pod lipo«, kjer...

RADIO Si Adventure kick
11.12.2013 15:09

Tokrat bomo spoznali Parenzano – idilično kolesarsko pot slovenske obale.Odgovorite na tri vprašanja v nadaljevanju in sodelujte v žrebanju za krasen kolesarski izlet z Radiem Si.V četrtek, 3.oktobra bomo izžrebali 15 srečnežev,...

Radio Si na Soča Outdoor Festival
11.12.2013 15:08

Zgodnje prijave na Soča Outdoor Festivala se iztekajo. V kolikor želite cenejše prijavnine, se prijavite do 30. 8. 2013.Do sedaj nismo prejeli še nobenih novic, da bi se zgodnje prijave na tekmovanja v okviru Soča Outdoor...